Hva skjer når pandemien har sluppet taket? Vil arbeidslivet noen gang bli det samme igjen? Hva kan og bør vi gjøre nå?
Covid-19 har holdt oss i jerngrep i ett år. Med vaksinen, vokser håpet om normalitet. Men hva vil denne normaliteten innebære? Og kan eller ønsker vi egentlig å gå tilbake til det som var? Vi har nå en gylden mulighet til å bruke pandemiens destruktive kraft som en kreativ og innovativ katalysator. Da må vi ikke bli redde og trykke på panikknappen fordi de ansatte ønsker å bevare fleksibiliteten de har opplevd det siste året. Vi må ikke redusere denne debatten til et spørsmål om hjemmekontor, eller ikke.
De som lykkes, mobiliserer sine organisasjoner i samskapende prosesser med sikte på å skape verdi for kundene, virksomheten og de ansatte gjennom nye arbeidsformer. I dette webinaret vil vi utforske hvordan arbeidslivet vil være når pandemien har sluppet taket. Hvilke lærdommer har vi gjort oss, og hvordan kan vi utnytte disse? Du vil møte Pål Voss, seniorkonsulent i AFF, og tidligere direktør for ledelsesutvikling i Sopra Steria, og Marianne Selle, leder for Customer Success i Microsoft Norge.
Pål Rune Voss har 25 års erfaring som leder og konsulent. Han har jobbet med å mobilisere virksomheter rundt hvordan de kan utnytte lærdommene de har gjort seg under pandemien, slik at de legger til rette for arbeidsformer som understøtter strategiene og oppnåelse av målene de har satt seg. Pål er utdannet Idéhistoriker, og har en Mastergrad i Organisasjons- og Sosialpsykologi fra London School of Economics and Political Science.
Marianne Selle er leder for Customer Success i Microsoft Norge. Hun er glødende opptatt av hvordan virksomheter kan lykkes med å ta i bruk digital teknologi og drive digital transformasjon. Hun har også et særlig engasjement for å få mennesket med i den digitale transformasjonen. Med en Master i Informatikk, har Marianne 20 års erfaring fra IT industrien, og 15 år som leder. Hun brenner for brukersentrering og smidig tilnærming i alle deler av virksomheten.
Tid: Tirsdag 16. mars kl. 08.30–10.00
Sted: Webinar
Påmeldingsfrist: 15. mars
Ingen deltakeravgift